skip to Main Content

Permanent hårborttagning

HÅRBORTTAGNING MED LASER SOM GER PERMANENTA RESULTAT

Oönskad hårväxt kan vara ett generande problem för många, både kvinnor och män. De flesta metoderna som finns på marknaden, som t.e.x. vaxning eller diatermi, är antingen smärtsamma eller icke permanenta.

Hos oss på Clean Skin Clinic kan du få hjälp med din generande hårväxt på ett skonsamt och effektivt sätt. Vi arbetar med en av marknadens senaste utrustningar, Clear light diodlaser, som kan behandla hårväxt på hela kroppen (även grova och svårbehandlade hår), med permanenta resultat.

BEHANDLINGEN

Inför en permanent hårborttagningsbehandling rekommenderas alltid en konsultation. Under konsultation går vi tillsammans igenom en patientjournal så vi får en bild av er hälsostatus, vi tar reda på vilken hår- och hudtyp ni har (kom orakad till konsultationen) och vad ni kan förvänta er av behandlingen.

Behandlingen inleds med att terapeuten applicerar en gel på behandlingsområdet för att skydda huden samt underlätta arbetet för terapeuten. Maskinen ställs in efter din hud- och hårtyp (behandlingen är lätt att skräddarsy efter allas behov). När behandlingen är igång så behandlar man huden punktvis med handenheten, som skickar ut laserljus ner i hårroten och värmer upp den till cirka 70 grader, vilket gör att den elimineras. Vår utrustning har marknadens kraftfullaste kylsystem som möjliggör en komfortabel behandling.

Back To Top