skip to Main Content

BB Glow

KOSMETISK MICRO-NEEDLING FÖR PERMANENT GLOW

BB-Glow är en kosmetisk micro-needling metod som gör att du slipper sminka dig varje dag. BB-Glow är ett pigment som appliceras med hjälp av micro-needling för att ge ett långvarigt resultat. Du väljer själv om du vill ha mycket täckande effekt eller bara en lätt täckning. Efter redan en behandling får din hud en mycket jämnare ton, mer glow och en finare helhet. Efter 3-4 behandlingar kanske du helt slipper att applicera din makeup-bas varje morgon.

FÖR DEM FLESTA HUDTYPERNA

BB-Glow finns i 5 färger för att passa de flesta hudtyperna. När du och din terapeut väljer ett serum är det bra att veta att dem ser mörkare ut än vad dem senare blir när dem appliceras.

ATT TÄNKA PÅ

När du gjort en BB-glow behandling eller kur är det bra att veta några saker. Om du gjort 1 behandling med BB-Glow är inte resultatet lika långvarigt som om du genomgått en kur. För att få ett resultat som håller (cirka 6 månader) behöver man göra en kur på 3-5 behandlingar med en veckas mellanrum. Om man vill försöka bibehålla resultatet längre än 6 månader kan man göra 1-2 touch-up behandlingar i månaden. Var noga med att använda eftervårdskitet du får med dig hem efter din behandling. Det gör att ditt resultat håller längre.

Back To Top