Notice: Funktionen add_theme_support( 'html5' ) anropades felaktigt. Du måste skicka en array med typer. Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 3.6.1.) in /www/webvol3/5y/cp3zlgmknkow7t1/cleanskinclinic.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 5831
Tandblekning – Clean Skin Clinic skip to Main Content

Tandblekning

TANDBLEKNING MED VÄLKÄNDA BEYOND POLUS

Vill du få fina vita tänder enkelt och snabbt på ett säkert sätt? Då hjälper vi dig. Vi arbetar med Beyond Polus som är en välkänd tandblekningsmetod och som är extra effektiv på svårblekta tänder.

Beyond Polus arbetar med en halogen/LED lampa i kombination med tandblekningsgel för att bleka tänder. Just vår utrustning har blivit utnämnd till bästa tandblekningsprodukt på marknaden i hela sju år i rad av ”The Dental Advisor”.

ATT TÄNKA PÅ

Vi rekommenderar att ha besökt en tandläkare inom 6 månader inför behandling för att ha fått en ordentlig genomgång av tänderna samt en ordentlig rengöring som kan hjälpa till och ge ett ännu bättre resultat.

Efter behandlingen ska man undvika färgad mat och dryck i 72 timmar då blekningsprocessen fortsätter. tex: kaffe, te, coca cola, rött vin, soya, tomatsåser, rödbeter, curry, choklad, färgad tandkräm m.m. Man ska även undvika tobak.

STEG FÖR STEG

Behandlingen inleds med en konsultation då vi berättar om behandlingen och vad du kan förvänta dig. Vi gör även en färgtagning. När det är dags för behandlingen börjar man med att applicera ett tandköttsskydd runt varje tand, sedan applicerar man tandblekningsgelen. Gelen aktiveras när den kommer i kontakt med lampans ljus och byts ut en till tre gånger under behandlingen.

Behandlingen tar cirka 90 minuter beroende på om man kör 1, 2 eller 3 omgångar. Efter behandlingen gör man en ny färgtagning för att se vilket resultat man uppnått. I vissa fall kan en kompletterande behandling behövas.

Back To Top