skip to Main Content

Fillers & Botox

MED CERTIFIERAD OCH LEGITIMERAD SJUKSKÖTERSKA

FILLERS

Hos oss utförs alla fillersbehandlingar av leg. Sjuksköterska som är certifierad inom dermalfillers och Botox.

Filler består av hyaluronsyra som är en kroppsegen sockermolekyl som binder vatten, vilket skapar volym. Hyaluronsyran reglerar även hudens fuktbalans och slätar ut fina linjer. Därför innebär behandlingen att den är både volym och fuktgivande samtidigt som den förebygger och bromsar hudens naturliga åldrande, en process som börjar redan i 35-40 årsåldern. När man åldras minskas kroppens egna tillverkning av hyaluronsyra och som resultat av detta förlorar läpparna sin tidigare volym samtidigt som det bildas rynkor och fåror som blir djupare och huden förlorar tidigare spänst.

Stylage, är produktmärket som används vid behandlingar, är en icke-animalisk och icke-permanent hyaluronsyra filler som är CE-märkt. Det är även en biokompatibel och biologiskt nedbrytbar produkt som naturligt kommer absorberas av kroppen.

BOTOX

Botolinium Toxin A (BNT) – även kallat Botox, är ett muskelavslappnande läkemedel som hos oss används för att förebygga- och reducera rynkor i utvalda områden i ansiktet.

Områden som behandlas är:
– Glabella – bekymmersrynkan/argrynkan mellan ögonbrynen
– Pannan
– Kråksparkar – rynkorna bredvid ögat

För att undvika ”tung” panna och för stor påverkan på ögonbrynens placering rekommenderar vi alltid att man behandlar glabella och pannan ihop. Hållbarhet: 3-6 månader. Individuella variationer kan förekomma.

Rekommenderat behandlingsintervall: var 4:e månad, för att bibehålla den önskade effekten. Efter varje behandling kan hållbarheten kvarstå något längre och behandlingsintervallet kan förlängas till 2-3 behandlingar/år.

Kunder som utfört sin botox-behandling hos oss bokas alltid in till ett kostnadsfritt återbesök 2-3 veckor efter behandlingen för att kontrollera om det önskade resultatet uppnåtts. Korrigeringar av de behandlade områden utförs kostnadsfritt. Behövs korrigeringar i andra, obehandlade områden, görs ny behandling i samband med återbesöket, då till rådande prislista.

Back To Top